Program a časový harmonogram závodu

Celostátní kolo Závodu vlčat a světlušek 2018 proběhne od pátku 21. do neděle 23. září 2018 v Kostelci nad Černými lesy a okolí.

Příjezd, prosím, naplánujte tak, abyste byli nejdéle do 18:00 hodin na místě ubytování v ZŠ Kostelec nad Černými lesy (nám. Smiřických 33, Kostelec nad Černými lesy). Při ubytování obdržíte další informace ke slavnostnímu zahájení, které se uskuteční ještě v pátek v 19:00 hod. v TJ Sokol Kostelec nad Černými lesy (Komenského 527, Kostelec nad Černými lesy).

Samotný závod bude začínat slavnostním nástupem v sobotu v 7:45 v prostoru přírodního koupaliště Vyžlovka (Ke Koupališti 118, Vyžlovka).                            Doprava z Kostelce nad Černými lesy na Vyžlovku a zpět bude zajištěna!

Závod zahájíte naloděním na připravená plavidla a přeplutím Vyžlovského rubníku do Národní přírodní rezervace Voděradské bučiny. Trasa povede lesem zpět do místa startu. Pro aktuálně nezávodící hlídky bude v prostoru startu-cíle a nejbližším okolí připraven pestrý doprovodný program.

Po večeři bude společný program v prostorách sokolovny.

Nedělní ráno bude možné strávit účastí na mši svaté (od 8:30 hod. ve Farním kostele sv. Andělů strážných na náměstí Smiřických 23, Kostelec nad Černými lesy), odpočinkem, balením, nebo třeba návštěvou zámku či cukrárny. Vyhlášení výsledků plánujeme opět v sokolovně v čase od 10:00 do 12:00 hodin, kdy bychom akci rádi zakončili, abyste se dostali včas domů.

Uložit odkaz do záložek.